עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו ברים אסקימואיים שערורייתיים, אסקימו נשיקה (סיידר רימונים תפוחים מתובל), ו עוגת אסקימו עם פיסטוקים / שריפת המטבח עם בלונדי קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את האבטיח, מלון, טל דבש, פטל, תותים, סוכר ומיץ לימון בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
מלון
אבטיח
מלון טל דבש
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את מיץ פירות מעורבב לתוך תבניות ומכסים בנייר אלומיניום; לתקוע מקל למרכז. לאחסן במקפיא עד קפוא דרך, כ 4 שעות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.