קובנוס פריז'ול
. אם יש לכם חומץ יין, שעועית, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Cubanos טורקיה, קובנים מרושלים, ו שבת עם רייצ'ל ריי-קובנים מרושלים.
הוראות
מניחים אורז ומים בסיר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 45 דקות, או עד אורז רך.
בעוד האורז מתבשל, חום את הבשר הטחון במחבת עמוקה או ווק. עונה עם תיבול קייג ' ון. כאשר הבשר כמעט נעשה, מוסיפים את הבצל, ומבשלים עד הבשר משחימים והבצל שקוף. מערבבים את השעועית, זיתים, חומץ, ואבקת צ ' יפוטלה, אם משתמשים.
מערבבים היטב, לכסות, ומבשלים במשך 20 דקות על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הכוסברה במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
מגישים חם או מעורבב עם אורז.