קוגל עם אטריות אבריקוס
מתכון זה מ טעם הבית דורש רסק תפוחים, שמנת, סוכר חום וחלב אידוי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קוגל עם אטריות אבריקוס, קוגל עם אטריות אבריקוס, ו קוגל עם אטריות אבריקוס.
הוראות
בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכרים לתערובת אחידה.
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
מוסיפים פטוצ ' יני; מערבבים בעדינות.
יוצקים לתוך 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם ריבה; לחתוך דרך אטריות תערובת עם סכין כדי מערבולת.
בקערה שלבו את חמשת מרכיבי הציפוי הראשונים; מפזרים חמאה וזורקים לציפוי.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 60-70 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.