קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

קוגל עם אטריות אבריקוס

קוגל עם אטריות אבריקוס
מתכון זה מ טעם הבית דורש רסק תפוחים, שמנת, סוכר חום וחלב אידוי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 20%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: קוגל עם אטריות אבריקוס, קוגל עם אטריות אבריקוס, ו קוגל עם אטריות אבריקוס.

הוראות

1
בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכרים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מערבבים היטב.
3
מוסיפים פטוצ ' יני; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
4
יוצקים לתוך 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם ריבה; לחתוך דרך אטריות תערובת עם סכין כדי מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בקערה שלבו את חמשת מרכיבי הציפוי הראשונים; מפזרים חמאה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים ציפוי מעל קוגל.
7
אופים, ללא כיסוי, בחום של 325 למשך 60-70 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 160 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
טייטינגר ברוט לה פרנסז (מגנום)
שמפניה זו היא תערובת של כ -30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו -60% מהסך הכל, מכמה יבולים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.