קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

קוגל תפוחי אדמה גביני

קוגל תפוחי אדמה גביני
קוגל תפוחי אדמה גביני נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קוגל תפוחי אדמה גביני, קוגל תפוחי אדמה, ו קוגל תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים תפוחי אדמה במסננת וסוחטים את הלחות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בקערה גדולה לשלב ביצים, מלח, פלפל, שמן ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים תפוחי אדמה וגבינה בקערה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים תערובת לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה. להעלות חום ל 450 מעלות F (230 מעלות C) ואופים במשך 5 עד 10 דקות עד השחמה, לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)