קוד גראטין
Cod Au Gratin עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 365 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם פילה בקלה, חלב, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x 12 אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פילה בקלה ומבשלים 4 עד 6 דקות; ניקוז.
להמיס מרגרינה בסיר בינוני.
הסר מהחום ומערבבים בקמח וחלב. חזור לתנור מעל חום בינוני, ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
פתית דגים לתבנית אפייה, לסירוגין שכבות עם רוטב.
מפזרים למעלה עם גבינה מגורדת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, או עד גבינה הוא השחמה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה