קווטלי וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cavatelli וברוקולי. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. אם יש לכם מלח, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 91%. נסו Cavatelli עם ברוקולי, Cavatelli וברוקולי, ו ברוקולי עם Cavatelli (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, ברוקולי blanch במשך כ 5 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים שום עד מוזהב קלות, נזהרים לא לשרוף אותו.
לטגן, ערבוב מדי פעם, במשך כ -10 דקות. ברוקולי צריך להיות רך עדיין פריך לנשוך.
בינתיים, לבשל cavatelli בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה.
מסננים, ומניחים בקערת הגשה גדולה. לזרוק עם ברוקולי, ומתבלים עם פתיתי מלח ופלפל חם.