קוטג'בסגנון קולומביאני
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1290 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם עגבניות משומר, מרק עוף, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שעועית בסגנון קולומביאני, שעועית ואורז בסגנון קולומביאני, ו קישואים בסגנון קולומביאני Rellenos (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מניחים yuca בסיר לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מכרז לחלוטין, כ 20 דקות.
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני גבוה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים בצל ועגבניות ומבשלים, ערבוב באופן אזורי, עד ריכך לחלוטין אבל לא השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים ושוברים בשר עד שכבר לא ורוד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. המשך לבשל עד מופחת עקביות דמוית תבשיל.
להעביר לתבשיל 3 ליטר ולהניח בצד.
כאשר yuca מבושל, לחץ דרך ricer לתוך קערה גדולה.
חותכים 4 כפות הנותרים חמאה לתוך פאטס ולהוסיף yuca יחד עם חלב. מערבבים עם מרית או כף עץ עד משולב לתוך מחית. אם yuca הוא עבה מדי כפית בקלות, להוסיף מים עד דק מספיק כדי להתמודד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
כפית yuca על תערובת הבשר ומניחים בתנור.
אופים עד חום זהוב תוסס, כ -30 דקות.