קוין-אמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Kouign-Amann. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 895 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חבילה 1/4 אונקיה פעיל שמרים, מלח, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שזיף צהוב Kouign Amann (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה. בקערה מערבבים יחד מים, שמרים וסוכר ונותנים לעמוד 5 דקות, או עד קצף. בקערה אחרת מערבבים יחד קמחים ומלח. מערבבים תערובת שמרים וחמאה מומסת לתערובת קמח עד שהבצק נוצר. (הבצק יהיה רך ומעט דביק.) על משטח מקומח ללוש בצק 1 דקה ולהעביר לקערה מקומטת קלות, הפיכת הבצק כדי לצפות אותו.
תן לבצק לעלות, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקום חם 45 דקות.
שורה תחתונה של 2 מחבתות עוגה עגולות בחמאה 9 אינץ ' עם שעווה או נייר קלף ונייר חמאה.
בקערה עם מיקסר חשמלי לנצח חמאה עם 3/4 כוס סוכר עד רק בשילוב. על גיליון גדול של נייר שעווה טופס תערובת חמאה עם מרית גומי לתוך מלבן 4 על 2 אינץ'. צ ' יל מלבן, עטוף בניילון נצמד, עד מוצק אבל עדיין נזיל, כ -30 דקות.
על משטח משוריין היטב להתגלגל בצק לתוך ריבוע 8 אינץ'.
שכב חמאה-מלבן סוכר באלכסון במרכז ריבוע ולגלגל את פינות הבצק עד שהם להאריך 6 סנטימטרים מעבר חמאה. (הבצק יהיה בצורת X סביב חמאה.) מקפלים בצק על חמאה כדי לצרף אותו לחלוטין.
שים סיכה מתגלגלת על הבצק 1/2 אינץ ' מהקצה הרחוק ולחץ בעדינות הלוך ושוב פעם אחת, אבל לא לגלגל סיכה על קצה. חזור על התהליך בקצה הקרוב ביותר. (זה חותם בצק, מניעת אוויר וחמאה מלהיות גורש.)
מרדדים את הבצק לתוך מלבן 16 על ידי 6 אינץ', אבל לא לגלגל סיכה על הקצוות. הפוך את הבצק וסרק כל קמח עודף. מקפלים שליש עליון של מלבן מעל מרכז ושלישי תחתון מעל הדף, ויוצרים מלבן על 6 על ידי 4 אינץ'. (הבצק צריך להידמות מכתב מקופל.) This completes 1 "turn". בצק קר, עטוף בניילון נצמד, 20 דקות.
סדר בצק כך דש חשוף של "מכתב" הוא בצד הימין שלך. לעשות 2 יותר "פונה", מצמרר בצק 1 שעה בין תורות וסידור בצק כך דש הוא בצד הימין שלך. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, 1 שעה.
חותכים את הבצק לחצי ומגלגלים כל חצי לריבוע 9 אינץ'. לקצץ קצוות כדי ליצור סיבוב 9 אינץ ולשים סיבובים במחבתות.
תן לבצק לעלות, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקום חם 1 שעה.
מפזרים כל סיבוב עם 1 כף סוכר ואופים סיבובים באמצע תנור 35 דקות, או עד צמרות זהובות. הפוך מאפים על מדפים ופנה ימינה כדי להתקרר מעט.