קולדה דה מייזנה
אם יש לך מקל קינמון, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Alfajores דה Maizena, פינה קולדה, ו המדורה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב יחד את maizena או עמילן תירס עם 1 כוס חלב עד עמילן התירס הוא מומס ואין גושים.
יוצקים את שאר החלב, הסוכר, מקל קינמון ואת זרעי וניל לתוך סיר בינוני, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת עמילן תירס.מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, עד colada הוא התעבה כדי עקביות של פודינג דק.
הסר מהחום, להשליך את מקל הקינמון לשרת חם.