קולין סקינק.
קולן סקינק הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לך פילה האדוק, פטרוזיליה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה.
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את האדוק וחלב. מבשלים במשך כ 15 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. כאשר הדג נעשה, להסיר אותו עם כפית מחוררת ולהניח בצד בקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל לחלב, ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
להעביר את התוכן של המחבת לבלנדר, בקבוצות במידת הצורך, להתמזג עד חלקה וקרם. חזור למחבת וקלף את הדגים למרק.
חום דרך בעדינות, לא להרתיח.
מגישים באופן מיידי. מתבלים בפלפל ומקשטים בפטרוזיליה לטעם אישי.