תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Kohlrabi-עקף פשטידת רועים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רסק עגבניות, טלה טחון, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: פשטידת רועים, צ'דר עקף פשטידת רועים, ו פשטידת רועים מצופה צ'דר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה בשליש העליון.לקצץ את קצות הגבעול וכל גבעולים או ירקות מן kohlrabies. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את העור ואת השכבה הפנימית סיבי עד שתגיע הבשר הלבן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירוק
ציוד שתשתמש בו
קולף
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הבשר לקוביות 1 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים שמן, מלח ופלפל וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
1
מחממים את השמן בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הטלה, 1 כפית מלח, ואת הפלפל הנמדד. לבשל, באמצעות כף עץ כדי לשבור את הטלה לחתיכות קטנות, עד הבשר מבושל לחלוטין דרך ורוב הלחות התאדה, על 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
הסר עם כפית מחוררת לקערה בינונית; להפריש.להפחית את החום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הגזר, בצל, שום, טימין, ונותר 1/2 כפית מלח לסיר. מתבלים בפלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, בערך 4 דקות. להחזיר את הטלה וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים למעייל את הטלה והירקות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רסק עגבניות הוא כבר לא גלם טעימות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה קלופה, לא חובה
6
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד זה התאדה לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שזה כבר לא גלם טעימות, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1
מניחים את קולרבי קלוי בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב.
מרכיבים שתצטרך
קולרביname
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה, על 2 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מוסיפים את החלמונים ואת התהליך עד רק incorporated; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
מוסיפים את האפונה למילוי ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מעבירים את המילוי לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' ומפיצים אותו לשכבה זוגית.זרוק את ציפוי קולרבי בכפית גדולה על המילוי ולהפיץ אותו לשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קולרביname
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים עד שפאי הרועה מבעבע ומתחיל להשחים בקצוות, כ -25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הצלחת מתלה חוט ולתת לו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.