קומותיים במרינדה פורטובלו "בורגר"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קומותיים במרינדה פורטובלו "בורגר". מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 843 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, עגבניות, פטריות פורטובלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Double Decker Burger, פאדג'קומותיים, ו בראוניז קומתיים.
הוראות
מניחים את vinegars, שום, מלח נמדד, ופלפל נמדד בקערה בינונית, לא מגיבה. בזמן שטס ברציפות, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב עד משולב באופן שווה.
מניחים את כובע הפטריות בצד למטה בשכבה אחת על תבנית אפייה ושופכים את המרינדה עליהם. הפעל מספר פעמים מעיל, ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550). חותכים את רוחב הג ' בטה ל-4 חתיכות, כל אחת קטנה מעט מרוחב הפטריות (ייתכן שיישאר קצת לחם). חותכים כל חתיכה במחצית אופקית לעשות 4 צמרות ו 4 ישבנים.
מניחים את החצאים לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים עד חום וקלוי, על 2 עד 3 דקות.
הסר את הלחם ללוח חיתוך או משטח עבודה.
מורחים 1 כפית גדושה של פסטו על כל העליון והתחתון ג ' בטה (2 כפיות לכל כריך—אתה בטח יש כמה שאריות פסטו).
מניחים 2 פרוסות עגבניות על כל תחתית ועונה עם מלח ופלפל. שים בצד בזמן שאתה צולה את הפטריות.
מניחים את הכובע בצד פטריות על הגריל, לסגור את הגריל, ומבשלים עד רק מתחיל להיות רך, על 4 דקות. הפוך את הפטריות, מעל כל אחד עם רבע מהגבינה, סגור את הגריל, ולהמשיך לבשל עד הפטריות פשוט לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין והגבינה נמסה, כ 4 דקות יותר.
הסר את הפטריות מהגריל. מחסנית 2 פטריות על גבי אחד את השני, בצד גבינה למעלה, ומניחים על חתיכת הלחם התחתונה. חזור עם שאר הפטריות ותחתיות הלחם. למעלה עם עלי החסה וחולצות הלחם ומגישים מיד.