קומפוט ריבס ג'ינג'י
צריך ללא גלוטן ורוטב טבעוני? קומפוט ריבס ג'ינג'י יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, צימוקים זהובים, ג'ינג'ר גבישי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מחנק compote ג'ינג'י, קומפוט ריבס, ו קומפוט ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר חום, צימוקים, חומץ,ג ' ינג ' ר, צלפים, פתיתי פלפל אדום, ופלפל שחור במחבת בינונית. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים ריבס למחבת ומערבבים למעיל.קוק, מחבת מתערבלת מדי פעם, untilrhubarb הוא רך ונוזל הוא syrupy, כ -15 דקות.
מגישים חם compote בטמפרטורת החדר.
לעשות קדימה: קומפוט יכול להתבצע 5 daysahead.
בואו מגניב; לכסות ולהירגע. חזור למקומך, אם תרצה, לפני ההגשה.