קונג פאו עוף ומקלות תיפוף
זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שמן שומשום אסייתי, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו הודו מקלות תיפוף, ו קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את 1/4 כוס שמן צמחי.
מוסיפים את השום וג ' ינג ' ר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים עד שהם הופכים אדומים כהים, כ 2 דקות. מנמיכים את החום עד בינוני, מוסיפים את הסוכר, רוטב סויה, תמרי, שרי וחומץ ומבשלים עד שהסוכר מתמוסס, כ 5 דקות.
הסר את הרוטב מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מסננים את הרוטב ולהחזיר אותו לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מקציפים בתערובת קורנפלור ומחזירים לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים את שמן השומשום ואת הבצל הירוק ומעבירים לקערה.
בסיר גדול, להביא 3 אינץ ' של שמן 32
לתבל את תיפופי העוף עם מלח ופלפל ואבק בנדיבות עם קמח. הגדר מתלה מעל תבנית אפייה מעוטרת ליד התנור. עבודה בקבוצות, מטגנים את התיפופים עד השחמה פריך, על 7 דקות.
מסננים את התיפופים על המדף ולשמור חם על מגש בתנור בזמן שאתה מטגן את השאר.
מפזרים את הבוטנים הקצוצים ומגישים עם רוטב קונג פאו.