קונדיטור שופע
קונדיטוריה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 547 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב, מים, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו Lox Cornucopian מתאבן, תערובת קורנוקופיה צ'קס, ו Cornucopia Compote (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח ביסודיות בקערה גדולה.
לחתוך קיצור, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים. מקציפים 2 ביצים ו 1/3 כוס מים קרים; מוסיפים לתערובת קמח.
מערבבים עם מזלג עד הקמח הוא רטוב (1 עד 2 כפות מים ניתן להוסיף במידת הצורך). לאסוף בצק לכדור; לחלק לרביעיות. שמור על מאפה עטוף עד מוכן לשימוש.
כדי להפוך עובש עבור cornucopia, ריבועים מקומטים רופפים של רדיד אלומיניום לתוך כדורים. מחסנית כדורים במרכז גיליון 20 אינץ ' של נייר; להביא מסתיים, גלישת בחוזקה. לחץ לתוך הצורה של קרן השפע, על 10 אינץ 'ארוך ו 5 אינץ' גבוה בפתיחה. לרסס עובש בנדיבות עם ספריי בישול.
כדי להפוך את הבסיס של cornucopia, רול רבע מאפה על משטח מכוסה בד מקומח עם מערוך מקומח בצורת משולש על 1 אינץ ' גדול יותר מאשר בסיס של עובש רדיד.
העבר אל גיליון עוגיות ungreased.
מניחים עובש רדיד על בסיס מאפה.
כדי להפוך את קרן השפע, לגלגל רבע מאפה לתוך סגלגל, על 15x10 אינץ'.
חותכים מאפה סגלגל לאורכו לרצועות 1 אינץ', באמצעות חותך מאפה מסולסל.
מערבבים 1 ביצה 2 כפיות מים קרים.
מברשת 1 רצועה קצרה עם תערובת ביצה; רצועת מקום, תערובת ביצה בצד החוצה, סביב קצה עובש, ויצרו נקודה. החל רצועות קצרות יותר, מברשת אחד בכל פעם עם תערובת ביצה בזהירות לעטוף מעל עובש, תערובת ביצה בצד החוצה, חופפים רצועת 1/4 אינץ ' ומאפשר מאפה עודף לשכב על בסיס.
רול לחתוך נוסף רבע מאפה לתוך סגלגל, 15x10 אינץ'. באמצעות רצועות ארוכות יותר, להמשיך עד עובש מכוסה לחלוטין (לא לקצץ כל מאפה עודף בשלב זה). אין לכסות פתיחה עם מאפה. ודא שכל הרצועות נלחצות היטב על רצועות קודמות וכי אין פערים.
מחלקים את שאריות המאפה הרביעי לשלושה חלקים. לחלק 1 חלק במחצית; רול 1 חצי לתוך חבל, על 24 אינץ 'ארוך 1/4 אינץ' עבה. חבל שטוח עם מערוך לכ 1/2 אינץ ' רחב רצועה.
רצועה חתוכה לאורך לשניים, באמצעות סכין חדה. טוויסט חצאים יחד בעדינות ובאופן רופף לתוך צמה.
מברשת הקצה החיצוני של פתיחת קורנוקופיה עם תערובת ביצה.
מקום צמה סביב הפתיחה; קמצוץ מסתיים כדי לאבטח.
מברשת צמה עם תערובת ביצה. הפוך צמה נוספת עם מחצית הנותרים של 1 חלק בצק.
מברשת תערובת ביצה סביב בסיס של קרן השפע על רצועות התלויות.
מקום צמה סביב הבסיס, צובט מסתיים כדי לאבטח. לקצץ כל מאפה עודף מראה תחת צמה; להשליך קישוטים.
מברשת צמה עם תערובת ביצה.
כדי לקשט cornucopia, צורה 1 חלק הנותרים מאפה לתוך גפנים וענבים; רול לחתוך הנותרים 1 חלק בצק לעלים. לצרף קרן השפע, באמצעות תערובת ביצים.
מברשת כל קרן השפע עם תערובת ביצים. Cornucopia יכול להיות מכוסה ומקורר בשלב זה עד 24 שעות, או עטוף בזהירות בחוזקה וקפוא עד 1 חודש.
אופים כ 10 דקות או עד סט; הסר מהתנור.
מברשת עם חלב; מפזרים בנדיבות עם סוכר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד חום זהוב. (במידת הצורך, לכסות קצה קצה הקדמי עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת.) מגניב על גיליון עוגיות 5 דקות; לשחרר עם מרית מתכת גדולה להחליק בזהירות על מתלה חוט. מגניב לפחות 40 דקות. בזהירות להסיר נייר כסף מקרנוקופיה. מכסים באופן רופף ומאחסנים במקום קריר ויבש (לא מקררים).