קונכיות אפויות עם פסטו, מוצרלה ורוטב בשר
אם יש לך עגבניות משומר, קונכיות פסטה, פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תרד ממולא פגזים עם רוטב בשר, ספגטי ברוטב בשר ומתכון מוצרלה, ו פסטו ופטריות מוצרלה פריכות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן תבנית אפייה גדולה (כ 9 על 13 אינץ').
במחבת נירוסטה גדולה, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים לרכך, כ -3 דקות. מערבבים את הבשר הטחון ומבשלים, לשבור אותו, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמלח למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפסטו.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפגזים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
לנקז ולזרוק עם הרוטב. שים חצי הפסטה לתוך צלחת אפייה מוכן העליון עם חצי מוצרלה ו 2 כפות של פרמזן. חזור עם שאר הפסטה, מוצרלה ופרמזן.
אופים עד מבעבע, כ -15 דקות.
וריאציה: כמעט כל גבינה רכה יחסית, קלה יהיה טעם טוב כאן. אתה יכול לנסות פונטינה במקום מוצרלה, או אפילו גאודה או Havarti.
המלצת יין: מנה חזקה זו עם הבשר והעגבניות שלה קוראת ליין אדום אמיץ מאיטליה. הגוף הבינוני של קיאנטי קלאסיקו ריסרבה, טעם דובדבן מיובש, חומציות גבוהה וטאנינים מתונים ימלאו את החשבון בצורה מושלמת.