קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סלמון אפוי בתנור ברוטב פיכולין זית

סלמון אפוי בתנור ברוטב פיכולין זית
סלמון אפוי בתנור עם רוטב פיכולין זית נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל טרי, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף אפוי בתנור עם רוטב שמן זית ופטרוזיליה, סלמון אפוי בתנור, ו סלמון אפוי בתנור.

הוראות

1
במחבת 6 עד 8 אינץ ' מעל חום גבוה, להרתיח שום ושאלוט ב ורמוט עד תערובת מופחתת על ידי כמחצית, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מוסיפים שמנת, זיתים וקורנית קצוצה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף מצטמצם כ 1 1/4 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
יש לשטוף פילה סלמון יבש לטפוח. עם פינצטה, לשלוף עצמות סיכה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
6
להניח פילה בתבנית אפייה 12 על 17 אינץ ' בחמאה. נקודה פילה עם חמאה, טפטוף עם יין, ומפזרים טרגון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
אופים בתנור 400 עד סלמון הוא בקושי אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 13 עד 18 דקות. תחליקי סלמון על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
אם הרוטב הוא מגניב, מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
טפטוף דגים עם חלק מהרוטב; לשרת שנותר להוסיף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
מקשטים דגים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
זיווג יין: לבן עם פירות קדימה וחומצה טובה בסיום, כגון פינו גרי אורגון-אהבנו Willa
מרכיבים שתצטרך
פינו גריספינו גריס
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
קנזי ואדלשיים, שניהם ב-2003 -- או בורגונדי צרפתי-לבן מינרלי.
מרכיבים שתצטרך
בורדו לבןבורדו לבן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.