קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

קונכיות ג'מבו ממולאות בשר חזיר

קונכיות ג'מבו ממולאות בשר חזיר
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, וזה טוב. מתכונים דומים: קונכיות ג'מבו ממולאות טונה, סלט טונה ממולא קליפות ג'מבו, ו קליפות ג'מבו ממולאות גבינה ותרד.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר קטן, שלבו קמח וחלב לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש; מניחים בצד.
3
במחבת טפלון גדולה הקפיצו את הפטריות, הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שהם רכים. מנמיכים את האש; מוסיפים את החזיר, 1/2 כוס גבינה שוויצרית וגבינת פרמזן. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה 1/2 כוס מהרוטב השמור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מסננים פסטה; ממלאים כל קליפה בכ -3 כפות תיוק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם הרוטב שנותר. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מפזרים פטרוזיליה, פפריקה וגבינה שוויצרית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר