קונכיות פסטה ממולאות ענקיות
קונכיות פסטה ממולאות ענקיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, מלח ופלפל טחון, רוטב פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה טוב. נסו קונכיות ענקיות ממולאות, קונכיות ענק ממולאות או מניקוטי, ו פסטה גדולה ממולאת פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים קונכיות פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, כ 8 דקות; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים פטריות ושום בשמן חם עד פטריות רכות, על 7 דקות. מערבבים תרד וקורנית לתוך תערובת פטריות; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים ומערבבים את התערובת עד wilts תרד.
הסר את המחבת מחום ולנקז כל נוזל עודף; העברת תערובת סחוטה לקערה גדולה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה 3/4 כוס, וגבינת פרמזן 1/2 כוס עם תערובת תרד; עונה שוב עם מלח ופלפל ודברים לתוך קונכיות פסטה.
מסדרים פגזים ממולאים לתבנית אפייה 9x11 אינץ'.
יוצקים רוטב פסטה על הקונכיות; למעלה עם גבינת מוצרלה 1/4 כוס וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה והקונכיות חמות, כ -30 דקות.