קונכיות פסטה ממולאות פסטו
פגזי פסטה ממולאים פסטו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, אגוז מוסקט, גבינת קוטג'ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית נסו פסטו ממולאים פגזים, עוף פסטו ממולאים פגזים, ו קונכיות פסטו מוקרמות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד, ולחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
שלב תרד, רוטב פסטו, גבינת קוטג', 2 כפות גבינת פרמזן, פלפל, ואגוז מוסקט; מערבבים היטב.
לבשל פגזי פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; לנקז. מערבבים גבינה באופן שווה לתוך קונכיות מבושלות.
כפית 1 כוס רוטב עגבניות לספל לתוך צלחת אפייה 13 - x 9-x 2-אינץ מצופה ספריי בישול.
יוצקים שאריות רוטב עגבניות Herbed על פגזים. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות או עד חם תוסס.
הסר מהתנור, ומפזרים הנותרים 1 כף גבינת פרמזן.