קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו ואספרגוס ברוטב בורסין
קליפות פסטה עם פטריות פורטבלו ואספרגוס ברוטב בורסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. אם יש לכם אספרגוס, פלפל בורסין גבינה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלה ורוטב בורסין, קונכיות פסטה לתינוקות עם אספרגוס ורוטב מרינרה, ו פגזים ממולאים עם פטריות ריקוטה, תרד ופורטובלו.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה ומחממים את שמן הזית.
חותכים את כובעי הפטריות לשניים, ולפרוס 1/4 אינץ ' עבה. מבשלים פטריות במחבת 8 דקות, או עד רך משחימים קלות. מתבלים במלח. מערבבים את מרק העוף וגבינה בורסין. להפחית חום ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעורבב היטב.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה פגז ומבשלים 5 דקות.
מניחים את האספרגוס לתוך הסיר, ולהמשיך לבשל 5 דקות, עד הפסטה היא אל דנטה ואת האספרגוס הוא רך; ניקוז. לזרוק עם רוטב פטריות לשרת.