אם יש לך פלפל, שיני שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה מאכלי ים ברוטב שרי שמנת עגבניות, עגבניות שרי ברוטב דיאבולו, פירות ים ופסטה, ו צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים צדפות ומולים בקערה גדולה, ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מוסיפים שמן, ומניחים על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוסיפים את הבצל, פלפל, ושום, ומטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים פטרוזיליה ו -8 המרכיבים הבאים (פטרוזיליה באמצעות רוטב עגבניות); מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר
7
מוסיפים את הצדפות, מולים, שרימפס, צדפות ים, ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש בינונית 8 דקות או עד צדפות וקליפות mussel פתוחים ושרימפס וצדפות ים נעשים. השליכו פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות