קונכיות פסטה עם פירות ים-רוטב עגבניות
אם יש לך פלפל, שיני שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה מאכלי ים ברוטב שרי שמנת עגבניות, עגבניות שרי ברוטב דיאבולו, פירות ים ופסטה, ו צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צדפות ומולים בקערה גדולה, ומכסים במים קרים.
מפזרים עם קמח תירס; לתת לעמוד 30 דקות.
מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול; מוסיפים שמן, ומניחים על חום בינוני עד חם.
מוסיפים את הבצל, פלפל, ושום, ומטוגנים 5 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ו -8 המרכיבים הבאים (פטרוזיליה באמצעות רוטב עגבניות); מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הצדפות, מולים, שרימפס, צדפות ים, ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש בינונית 8 דקות או עד צדפות וקליפות mussel פתוחים ושרימפס וצדפות ים נעשים. השליכו פגזים שלא נפתחו.