ייתכן שקונסומה סלסטין היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 200 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, גבעול סלרי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק אורז, מרק סלק, ו אפונה Consommé עם מנטה.
הוראות
1
עבור המניה: באמצעות סכין קצבים או מספריים מטבח, לשבור את הפגר לכמה חתיכות קטנות יותר, כך שהם יתאימו בשכבה אפילו בתחתית סיר גדול או תנור הולנדי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
קליבר
2
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את חתיכות הפגר ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים קלות בכל רחבי, על 8 דקות.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב, מגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להביא לרתיחה (לא לתת את המניה לבוא לרתיחה).להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, מדי פעם ברפרוף כל חלאות מעל פני השטח של המניה באמצעות כף גדולה. קוק, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על המניה בבית מבשלים, עד הטעמים פיתחו, על 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר וזרוק כל חתיכות גדולות של פגר. הגדר מסננת בסדר רשת על סיר 2 ליטר ויוצקים את המניה דרך מסננת (אתה צריך בערך 6 כוסות). זרוק את התוכן של המסננת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מניחים את הקמח, חלב, ביצה, ומלח בבלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את עשבי תיבול ואת הדופק לשלב. שמור את התערובת בבלנדר עם המכסה על ומקרר לפחות 30 דקות או לילה. (אם הבלילה מפרידה, למזג אותו שוב במשך כמה שניות רק לפני בישול הקרפים.) For the consomme: Using your hands, mix the chicken, egggreat, onion, carrot, and celery in a large bowl until combined. מקררים עד לתערובת קר מאוד, לפחות 30 דקות. בינתיים, לקשור את הפטרוזיליה, קורנית, עלה דפנה יחד עם חתיכת חוט הקצב; להפריש.מערבבים את מיץ הלימון ומודדים מלח לתוך תערובת ביצה לבן עוף ומעבירים אותו לסיר גדול.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3 ראשי שום, חצויים אופקית
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים 6 כוסות של מלאי צונן ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מניחים את המחבת מעל חום בינוני ומערבבים מדי פעם עד למסה רכה ואפור ("הרפסודה") ועולים אל פני השטח, כ -25 דקות. הנוזל יהיה מבעבע קצף לאורך הקצוות של המחבת. מיד להפסיק לערבב את התערובת.להפחית את החום לנמוך, כך שהנוזל הוא בקושי מבעבע ורק בועות קטנות מופיעות סביב הצדדים של הרפסודה. באמצעות כפית, ליצור חור 2-3 אינץ ' במרכז הרפסודה ולתחוב צרור עשב לתוכו. שמור את התערובת בבית רתיחה נמוכה, צולה את הרפסודה על כל 10 דקות עם נוזל מפתיחה המרכז, להיזהר לא להפריע את הרפסודה, עד הנוזל הוא ברור לחלוטין ואת הטעמים פיתחו, כ 30 דקות. התאם את החום לפי הצורך כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולשמור על הרפסודה שלמה. בינתיים, לבשל את crêpes.To לבשל את הקרפים:להמיס 1 חתיכת החמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' או 8 אינץ קרפ פאן על חום בינוני עד קצף. לסובב את החמאה סביב כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים 1/4 כוס הבלילה ומיד לסובב ולהטות את המחבת כדי ליצור שכבה דקה, אפילו. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט. הקרפ הבא יהיה טוב יותר.) להחזיר את המחבת לחום ומבשלים עד הקרפ מוגדר סביב הקצוות ויבש במרכז אבל לא השחמה, על 1 עד 2 דקות. לשחרר את הקצוות של קרפ עם מרית גומי. הטה את המחבת, הזזה מחצית הקרפ מעל המחבת ועל המרית. הפוך הן את המרית והן את קרפ על כך שהקרפ נוחת בחזרה במחבת ומבשלים עד שהצד השני מוגדר אבל לא השחמה, כ -20 שניות יותר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לצלחת גדולה. חזור עם החמאה והחמאה שנותרו, לערום את הקרפים המוגמרים על גבי אחד את השני עד שיש לך 6 קרפים בסך הכל. כיסוי עם ניילון נצמד ולהגדיר aside.To לסיים ולהרכיב את consommé: קו מסננת בסדר רשת עם מסנן קפה נייר סטנדרטי ולהגדיר אותו מעל קערה גדולה חסינת חום.הימנעות חתיכות של הרפסודה, בזהירות מצקת את הנוזל (קונסומה) לתוך מסננת מרופדת ולעצור כאשר אתה מקבל ליד החלק התחתון של המחבת. ודא כי החלק התחתון של המסננת לא בא במגע עם consommé בקערה, או מוצקים וגריז לכודים במסנן יהיה ענן consomme. זרוק את הרפסודה. בעדינות כתם את פני השטח של consommé עם פיסת נייר קלף נקי או מסנן קפה כדי להסיר כל גריז צף על פני השטח. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.ממש לפני ההגשה, לחתוך 2 של קרפים לרצועות 1/8 אינץ ' רחב (שמור את הקרפים הנותרים לשימוש נוסף). מחלקים את רצועות קרפ בין 6 ל 8 כוסות מרק. למעלה עם קונסומה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
קרפים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה