קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

קונפי ביאלדי

קונפי ביאלדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Confit Byaldi. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, עלה דפנה, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו קונפי ברווז.

הוראות

1
עבור piperade, לחמם תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים חצאי פלפל על גיליון מרופד בנייר כסף, בצד חתוך למטה. צלי עד שהעור משתחרר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר מהחום ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים וקוצצים דק.
4
שלב שמן, שום, בצל במחבת בינונית על אש נמוכה עד רך מאוד אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים עגבניות, המיצים שלהם, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה. מבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד מעט מאוד שרידי נוזל, על 10 דקות, לא חום; להוסיף פלפלים ומבשלים כדי לרכך אותם. מתבלים לפי הטעם במלח, וזורקים עשבי תיבול. מילואים כף תערובת ולהפיץ שארית בתחתית מחבת 8 אינץ'.לירקות, מחממים תנור ל 275 מעלות. במרכז המחבת, לארגן רצועה של 8 פרוסות מתחלפות של ירקות מעל piperade, חופפים כך שרק 1/4 אינץ ' של כל פרוסה חשוף. סביב רצועת המרכז, חופפים ירקות בספירלה קרובה המאפשרת פרוסות תלולית מעט לכיוון המרכז. חזור עד פאן מלא; כל הירקות לא ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים שום, שמן, קורנית עלים בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים מעל ירקות. מכסה פאן עם רדיד וקצוות crimp לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד ירקות רכים כאשר נבדק עם סכין קילוף, על 2 שעות. לחשוף ולאפות במשך 30 דקות יותר. (כיסוי קל עם נייר אם זה מתחיל חום.) אם יש עודף נוזל במחבת, במקום מעל חום בינוני על תנור עד מופחת. (בשלב זה הוא עשוי להיות מקורר, מכוסה ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים קר או לחמם בתנור 350 מעלות עד חם.).עבור ויניגרט, לשלב piperade שמורות, שמן, חומץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם bowl.To מגישים, מטאטא חום ומניחים ביאלדי מתחת עד השחמה קלה (כ 5 דקות על נמוך). פרוס ברבעונים ומאוד בזהירות להרים על צלחת עם מרית אופסט. סובב מרית 90 מעלות, מנחה את ביאלדי לצורת מאוורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
טפטוף ויניגרט סביב צלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
11
מגישים חם.

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר1גבינת פרמזן מגוררתיוקוןיוקון2קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון1sprigפטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםשום, טחוןשום, טחון4קצת קישואים קצוציםעשב טרי מגוון (פרחי טימין, chervil, טימין)עשב טרי מגוון (פרחי טימין, chervil, טימין)1חציל יפני, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץ (4 עד 5 אונקיות)חציל יפני, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץ (4 עד 5 אונקיות)4קצת קישואים קצוציםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1פלפל כתום, זרעים וצלעות הוסרופלפל כתום, זרעים וצלעות הוסרו1פלפל אדום, זרעים וצלעות הוסרופלפל אדום, זרעים וצלעות הוסרו4עגבניות רומא, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץעגבניות רומא, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץ1sprig1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עלי קורניתעלי קורנית3עגבניות, זרעי קלופים, חתוך דק, מיצים שמורות (כ 12 אונקיות משקל כולל)עגבניות, זרעי קלופים, חתוך דק, מיצים שמורות (כ 12 אונקיות משקל כולל)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק1פלפל צהוב, זרעים וצלעות הוסרופלפל צהוב, זרעים וצלעות הוסרו1סקווש צהוב, פרוס לתוך 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)סקווש צהוב, פרוס לתוך 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)1קישואים, פרוס ב 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)קישואים, פרוס ב 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)