תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Confit Byaldi. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, עלה דפנה, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו קונפי ברווז.
הוראות
1
עבור piperade, לחמם תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים חצאי פלפל על גיליון מרופד בנייר כסף, בצד חתוך למטה. צלי עד שהעור משתחרר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
הסר מהחום ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים וקוצצים דק.
4
שלב שמן, שום, בצל במחבת בינונית על אש נמוכה עד רך מאוד אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים עגבניות, המיצים שלהם, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה. מבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד מעט מאוד שרידי נוזל, על 10 דקות, לא חום; להוסיף פלפלים ומבשלים כדי לרכך אותם. מתבלים לפי הטעם במלח, וזורקים עשבי תיבול. מילואים כף תערובת ולהפיץ שארית בתחתית מחבת 8 אינץ'.לירקות, מחממים תנור ל 275 מעלות. במרכז המחבת, לארגן רצועה של 8 פרוסות מתחלפות של ירקות מעל piperade, חופפים כך שרק 1/4 אינץ ' של כל פרוסה חשוף. סביב רצועת המרכז, חופפים ירקות בספירלה קרובה המאפשרת פרוסות תלולית מעט לכיוון המרכז. חזור עד פאן מלא; כל הירקות לא ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לחם אגוזי מלך וצימוקים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים שום, שמן, קורנית עלים בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים מעל ירקות. מכסה פאן עם רדיד וקצוות crimp לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד ירקות רכים כאשר נבדק עם סכין קילוף, על 2 שעות. לחשוף ולאפות במשך 30 דקות יותר. (כיסוי קל עם נייר אם זה מתחיל חום.) אם יש עודף נוזל במחבת, במקום מעל חום בינוני על תנור עד מופחת. (בשלב זה הוא עשוי להיות מקורר, מכוסה ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים קר או לחמם בתנור 350 מעלות עד חם.).עבור ויניגרט, לשלב piperade שמורות, שמן, חומץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם bowl.To מגישים, מטאטא חום ומניחים ביאלדי מתחת עד השחמה קלה (כ 5 דקות על נמוך). פרוס ברבעונים ומאוד בזהירות להרים על צלחת עם מרית אופסט. סובב מרית 90 מעלות, מנחה את ביאלדי לצורת מאוורר.