תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Confit Byaldi. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, עלה דפנה, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו קונפי ברווז.
הוראות
1
עבור piperade, לחמם תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חצאי פלפל על גיליון מרופד בנייר כסף, בצד חתוך למטה. צלי עד שהעור משתחרר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר מהחום ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים וקוצצים דק.
4
שלב שמן, שום, בצל במחבת בינונית על אש נמוכה עד רך מאוד אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עגבניות, המיצים שלהם, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה. מבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד מעט מאוד שרידי נוזל, על 10 דקות, לא חום; להוסיף פלפלים ומבשלים כדי לרכך אותם. מתבלים לפי הטעם במלח, וזורקים עשבי תיבול. מילואים כף תערובת ולהפיץ שארית בתחתית מחבת 8 אינץ'.לירקות, מחממים תנור ל 275 מעלות. במרכז המחבת, לארגן רצועה של 8 פרוסות מתחלפות של ירקות מעל piperade, חופפים כך שרק 1/4 אינץ ' של כל פרוסה חשוף. סביב רצועת המרכז, חופפים ירקות בספירלה קרובה המאפשרת פרוסות תלולית מעט לכיוון המרכז. חזור עד פאן מלא; כל הירקות לא ייתכן שיהיה צורך.
מערבבים שום, שמן, קורנית עלים בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מפזרים מעל ירקות. מכסה פאן עם רדיד וקצוות crimp לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד ירקות רכים כאשר נבדק עם סכין קילוף, על 2 שעות. לחשוף ולאפות במשך 30 דקות יותר. (כיסוי קל עם נייר אם זה מתחיל חום.) אם יש עודף נוזל במחבת, במקום מעל חום בינוני על תנור עד מופחת. (בשלב זה הוא עשוי להיות מקורר, מכוסה ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים קר או לחמם בתנור 350 מעלות עד חם.).עבור ויניגרט, לשלב piperade שמורות, שמן, חומץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם bowl.To מגישים, מטאטא חום ומניחים ביאלדי מתחת עד השחמה קלה (כ 5 דקות על נמוך). פרוס ברבעונים ומאוד בזהירות להרים על צלחת עם מרית אופסט. סובב מרית 90 מעלות, מנחה את ביאלדי לצורת מאוורר.