קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

קונפי ביאלדי

קונפי ביאלדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Confit Byaldi. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, עלה דפנה, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו קונפי ברווז.

הוראות

1
עבור piperade, לחמם תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים חצאי פלפל על גיליון מרופד בנייר כסף, בצד חתוך למטה. צלי עד שהעור משתחרר, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר מהחום ולתת מנוחה עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים וקוצצים דק.
4
שלב שמן, שום, בצל במחבת בינונית על אש נמוכה עד רך מאוד אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עגבניות, המיצים שלהם, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה. מבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד מעט מאוד שרידי נוזל, על 10 דקות, לא חום; להוסיף פלפלים ומבשלים כדי לרכך אותם. מתבלים לפי הטעם במלח, וזורקים עשבי תיבול. מילואים כף תערובת ולהפיץ שארית בתחתית מחבת 8 אינץ'.לירקות, מחממים תנור ל 275 מעלות. במרכז המחבת, לארגן רצועה של 8 פרוסות מתחלפות של ירקות מעל piperade, חופפים כך שרק 1/4 אינץ ' של כל פרוסה חשוף. סביב רצועת המרכז, חופפים ירקות בספירלה קרובה המאפשרת פרוסות תלולית מעט לכיוון המרכז. חזור עד פאן מלא; כל הירקות לא ייתכן שיהיה צורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים שום, שמן, קורנית עלים בקערה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מפזרים מעל ירקות. מכסה פאן עם רדיד וקצוות crimp לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים עד ירקות רכים כאשר נבדק עם סכין קילוף, על 2 שעות. לחשוף ולאפות במשך 30 דקות יותר. (כיסוי קל עם נייר אם זה מתחיל חום.) אם יש עודף נוזל במחבת, במקום מעל חום בינוני על תנור עד מופחת. (בשלב זה הוא עשוי להיות מקורר, מכוסה ומקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מגישים קר או לחמם בתנור 350 מעלות עד חם.).עבור ויניגרט, לשלב piperade שמורות, שמן, חומץ, עשבי תיבול, מלח ופלפל לפי הטעם bowl.To מגישים, מטאטא חום ומניחים ביאלדי מתחת עד השחמה קלה (כ 5 דקות על נמוך). פרוס ברבעונים ומאוד בזהירות להרים על צלחת עם מרית אופסט. סובב מרית 90 מעלות, מנחה את ביאלדי לצורת מאוורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
טפטוף ויניגרט סביב צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
11
מגישים חם.

מרכיבים

11 קילו קישואים,1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1sprigפטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח1(יכול להיות או להרחיק)שום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,שום, טחוןשום, טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואעשב טרי מגוון (פרחי טימין, chervil, טימין)עשב טרי מגוון (פרחי טימין, chervil, טימין)1חציל יפני, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץ (4 עד 5 אונקיות)חציל יפני, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץ (4 עד 5 אונקיות)4ריבס, קצוץ טרי או קפואתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1פלפל כתום, זרעים וצלעות הוסרופלפל כתום, זרעים וצלעות הוסרו1פלפל אדום, זרעים וצלעות הוסרופלפל אדום, זרעים וצלעות הוסרו4עגבניות רומא, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץעגבניות רומא, פרוס לתוך סיבובים 1/16 אינץ1sprig2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום0(יכול להיות או להרחיק)עלי קורניתעלי קורנית3עגבניות, זרעי קלופים, חתוך דק, מיצים שמורות (כ 12 אונקיות משקל כולל)עגבניות, זרעי קלופים, חתוך דק, מיצים שמורות (כ 12 אונקיות משקל כולל)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק1פלפל צהוב, זרעים וצלעות הוסרופלפל צהוב, זרעים וצלעות הוסרו1סקווש צהוב, פרוס לתוך 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)סקווש צהוב, פרוס לתוך 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)1קישואים, פרוס ב 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)קישואים, פרוס ב 1/16 סיבובים אינץ (4 עד 5 אונקיות)