קוסקוס טבולה ישראלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל הישראלי קוסקוס Tabbouleh. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לך עגבניות שרי, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), קוסקוס ישראלי קלוי, ו קוסקוס ישראלי פרי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים קוסקוס על פי הוראות החבילה; ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז היטב.
להקציף שאלוט, שמן, ו 2 כפות מיץ לימון בקערה גדולה.
להוסיף קוסקוס, מלפפון, עגבניות, פטרוזיליה, נענע; העונה עם מלח, פלפל, מיץ לימון יותר, אם תרצה, ולזרוק לשלב.
עשו קדימה: ניתן להכין את הקוסקוס טאבולה הישראלי ביום אחד קדימה (השמטת עשבי תיבול). כיסוי וצינה. מקפלים עשבי תיבול רק לפני ההגשה.