קוסקוס מרוקאי
קוסקוס מרוקאי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. לך לחנות ותביא זרעי כוסברה, תרמילי הל, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו קוסקוס מרוקאי, קוסקוס כבש מרוקאי, ו טופו מרוקאי עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את תערובת התבלינים: טוסט מקל הקינמון, שני גרגרי פלפל, כמון, כוסברה, allspice, שיני הל במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני עד ריחני, 2 דקות; תן מגניב. טוחנים במטחנת תבלינים או מעבד מזון מיני עם זנגביל, כורכום, קאיין, אגוז מוסקט ו 1 כפית מלח. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות; השתמש שאריות spice תערובת כמו לשפשף עבור בשר או דגים.
מחממים את החמאה, 1 1/2 כפיות תבלינים תערובת ואת זעפרן, אם תרצה, במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד קלוי, על 1 דקה.
מוסיף את הקוסקוס ומערבבים עד קלוי, על 1 דקה. מערבבים את המרק החם, להסיר מן החום, לכסות ולהניח בצד עד הקוסקוס הוא שמנמן, על 7 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת מוך עם מזלג.
מעבירים לקערה ומפזרים 1/2 כפית תערובת תבלינים.