קוסקוס עם דלורית צלויה, תפוח וצ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קוסקוס עם דלורית קלויה, תפוח, צ'וריסו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן זית, קוסקוס ישראלי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית, דלעת קלויה סקווש, כרוב וסלט קוסקוס, ו דלעת צלויה, כרוב וקוסקוס חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 450°f. דלעת לזרוק עם 2 כפות שמן במחבת צלייה גדולה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תפוחים למחבת וחוזרים לתנור. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות יותר, ערבוב כל 10 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בסיר בגודל בינוני מעל בינוני.
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים עד שהחתיכות פריכות, בערך 30 שניות. מערבבים בקוסקוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מרק עוף, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים עד הקוסקוס הוא רך והנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד הנותרים 1 כף שמן זית, חומץ שרי, וקמצוץ של מלח ופלפל.
מוסיפים את הקוסקוס ואת הדלעת הקלויה והתפוחים. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומפזרים פפריקה מעושנת.