קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קוסקוס עם דלורית צלויה, תפוח וצ'וריסו

קוסקוס עם דלורית צלויה, תפוח וצ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קוסקוס עם דלורית קלויה, תפוח, צ'וריסו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן זית, קוסקוס ישראלי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית, דלעת קלויה סקווש, כרוב וסלט קוסקוס, ו דלעת צלויה, כרוב וקוסקוס חמוציות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450°f. דלעת לזרוק עם 2 כפות שמן במחבת צלייה גדולה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחבת ומערבבים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים תפוחים למחבת וחוזרים לתנור. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות יותר, ערבוב כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מחבת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בסיר בגודל בינוני מעל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים עד שהחתיכות פריכות, בערך 30 שניות. מערבבים בקוסקוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
8
מוסיפים מרק עוף, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים עד הקוסקוס הוא רך והנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
9
בקערה גדולה, מערבבים יחד הנותרים 1 כף שמן זית, חומץ שרי, וקמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חומץ שריחומץ שרי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מוסיפים את הקוסקוס ואת הדלעת הקלויה והתפוחים. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומפזרים פפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מגישים באופן מיידי.