קוסקוס עם צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1182 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית, מים, קוסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ארוחת שיפון אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגיות ינשוף פעורות עיניים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו צדפות עם קוסקוס ישראלי, צדפות קם האונג (צדפות ריחניות מוזהבות), ו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה עם החמאה וקמצוץ נדיב של מלח. מערבבים את הקוסקוס, מכסים ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
במחבת עמוקה גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד השחמה קלה, על 1 דקה. מערבבים את הפלפל האדום המרוסק ואת היין ומרתיחים עד היין מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הצדפות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת, מנמיכים את החום עד בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הצדפות פתוחות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיף את הפלפלים האדומים, שעועית בצל ירוק ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
6
Fluff את הקוסקוס עם מזלג וכפית אותו לתוך 4 קערות עמוקות. כפית את הצדפות, פלפלים ושעועית מעל הקוסקוס. מערבבים את הנותרים 1 כף שמן זית לתוך המרק, כפית אותו על הצדפות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)