קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
קוק או וין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבעולי פטרוזיליה, עלי דפנה, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. , שהוא מוצק. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את זר garni, להסיר ולהזמין 8 עלי כרישה; להסיר חלק לבן של עלי כרישה (השמורה הנותרים עלים לשימוש אחר). לשטח את עלי הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים 3 ענפי טימין, 3 גבעולי פטרוזיליה, ו 1 עלה דפנה לאורך בכל אחד 4 עלי כרישה. מעל כל עלה מלא עם אחד מעלי הכרישה הנותרים. לקשור עם מחרוזת במרווחים של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר ושמור giblets; להשליך צוואר.
5
הסר את העור; לחתוך עוף לרבעים. קציצות בשר, הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים חתיכות עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מהמחבת.
10
מוסיף בייקון; לבשל עד פריך. להחזיר עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים זר garni, giblets, קלבדוס, מרק 2 כוסות, יין ושום; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר עוף מתערובת יין; כיסוי ומקרר. תערובת יין מכסה וצינה 8 עד 24 שעות. להשליך זר garni. דל שומן מוצק מפני השטח; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
13
מערבבים פטריות ומרק 2 כוסות במחבת nonstick גדולה; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
14
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
15
מביאים את תערובת היין לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
שלב 2 כפות חמאה וקמח בקערה קטנה; לעבוד לתוך משחה עם אצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים 1/4 תערובת יין כוס, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
18
מוסיפים תערובת חמאה לתערובת היין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. להחזיר עוף ופטריות למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
19
הערה יין: מזון הנוחות הצרפתי המובהק, Coq au Vin מוגש באופן מסורתי עם בורגונדי אדום. בחירה למופת תהיה יין נשגב וארצי כמו Domaine de L ' Arlot Nuits-St.-Georges Clos des Frets Premier Cur ($50). אבל יין Rhne לבבי יותר כגון Domaine Santa Duce Ctes-du-rhne ($9
מרכיבים שתצטרך
20
יהיה כמעט טוב, והמחיר שלה הוא קצת יותר בקנה אחד עם הנגישות של המנה.