קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קוקוס, סירופ וליים טארט

קוקוס, סירופ וליים טארט
אם יש לך קוקוס מוקרם, קוקוס מיובש, טריקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט צרפתי מצופה קוקוס עם סירופ ליים, פנקייק חלב קוקוס עם סירופ מייפל ליים, ו טארט קוקוס ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המאפה (זה הכי קל במעבד מזון). מגרגר את הקמח, סוכרים וקמצוץ מלח ים לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
תוסיף את החמאה. תשפוך עוד כמה שניות עד שהתערובת תיראה כמו פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
לטאטא את חלמון הביצה עם 2 כפות מים קרים כקרח בקערה קטנה, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח. Whizz עד המאפה שנאסף בכדור סביב ציר, ולאחר מכן להסיר אותו ולחץ לתוך דיסק שומן. לעטוף את המאפה בסרט נצמד ולהשאיר לנוח במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
החזירו את המאפה לטמפרטורת החדר הקרירה וגלגלו אותו דק על משטח משוריין היטב. זה קצר מאוד ומתפורר, אז לעבוד אותו במהירות על משטח קר תיקון כל דמעות באמצעות קצת קמח dabbled עם מברשת מאפה רטוב. קו רופף תחתית פח 25-26cm x 4cm טארט, אז זה קצת גאה של הפח. תירגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. קו המאפה עם לסכל, ולאחר מכן לשפוך שעועית קרמית או מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים במשך 12-14 דקות, להסיר את נייר הכסף ואת השעועית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד המאפה הוא כבר לא גלם למראה, אבל נשאר unoloured.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר מהתנור והניח בצד אחד בזמן שאתה מקבל את המילוי מוכן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שים את הקוקוס מוקרם בקערה חסינת חום ולהוסיף 150ml / ליטר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
להקציף עד הקוקוס מומס, ואז להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
שים את שאר החומרים, למעט קרם כפול, לתוך מעבד מזון וויז לשלב. (ניתן לשקול את הסירופ והדק יחד וקל יותר לשפוך אם הפחיות כבר התחממו קודם. השתמשו במרית פלסטיק כדי לגרד כל פירור אחרון למעבד.)
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מוסיף את הקוקוס מקורר מוקרם וקרם כפול וwizz שוב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
קרם כפולקרם כפול
12
מחממים התנור ל 170c/גז 3 / מאוורר 150C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
שים את הפח על תבנית אפייה כבדה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
יוצקים את המילוי כדי להגיע לחלק העליון של המאפה - זה לא עולה הרבה אז זה לא יעלה על גדותיו.
15
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הטארט הוא זהב ולהגדיר. השאירו להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה חמה או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מגישים מאובקים עם סוכר הדובדבן, עם קנקן של קרם frache או קרם כפול לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.