קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קוקוס, סירופ וליים טארט

קוקוס, סירופ וליים טארט
אם יש לך קוקוס מוקרם, קוקוס מיובש, טריקל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טוסט צרפתי מצופה קוקוס עם סירופ ליים, פנקייק חלב קוקוס עם סירופ מייפל ליים, ו טארט קוקוס ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המאפה (זה הכי קל במעבד מזון). מגרגר את הקמח, סוכרים וקמצוץ מלח ים לכמה שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
תוסיף את החמאה. תשפוך עוד כמה שניות עד שהתערובת תיראה כמו פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
לטאטא את חלמון הביצה עם 2 כפות מים קרים כקרח בקערה קטנה, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח. Whizz עד המאפה שנאסף בכדור סביב ציר, ולאחר מכן להסיר אותו ולחץ לתוך דיסק שומן. לעטוף את המאפה בסרט נצמד ולהשאיר לנוח במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
החזירו את המאפה לטמפרטורת החדר הקרירה וגלגלו אותו דק על משטח משוריין היטב. זה קצר מאוד ומתפורר, אז לעבוד אותו במהירות על משטח קר תיקון כל דמעות באמצעות קצת קמח dabbled עם מברשת מאפה רטוב. קו רופף תחתית פח 25-26cm x 4cm טארט, אז זה קצת גאה של הפח. תירגע לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
5
מחממים את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. קו המאפה עם לסכל, ולאחר מכן לשפוך שעועית קרמית או מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
אופים במשך 12-14 דקות, להסיר את נייר הכסף ואת השעועית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד המאפה הוא כבר לא גלם למראה, אבל נשאר unoloured.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הסר מהתנור והניח בצד אחד בזמן שאתה מקבל את המילוי מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
שים את הקוקוס מוקרם בקערה חסינת חום ולהוסיף 150ml / ליטר של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
להקציף עד הקוקוס מומס, ואז להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
שים את שאר החומרים, למעט קרם כפול, לתוך מעבד מזון וויז לשלב. (ניתן לשקול את הסירופ והדק יחד וקל יותר לשפוך אם הפחיות כבר התחממו קודם. השתמשו במרית פלסטיק כדי לגרד כל פירור אחרון למעבד.)
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מוסיף את הקוקוס מקורר מוקרם וקרם כפול וwizz שוב.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מוקרםקוקוס מוקרם
קרם כפולקרם כפול
12
מחממים התנור ל 170c/גז 3 / מאוורר 150C.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
שים את הפח על תבנית אפייה כבדה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
יוצקים את המילוי כדי להגיע לחלק העליון של המאפה - זה לא עולה הרבה אז זה לא יעלה על גדותיו.
15
אופים במשך 40-50 דקות, או עד הטארט הוא זהב ולהגדיר. השאירו להתקרר לפחות 15 דקות לפני ההגשה חמה או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
מגישים מאובקים עם סוכר הדובדבן, עם קנקן של קרם frache או קרם כפול לצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.