קוקטייל מנגו קפוא
אם יש לכם מנטה, נתחי מנגו, פלחי סיד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קוקטייל תות מנגו קפוא {קוקטייל יום שישי}, קוקטייל תות מוקצף קפוא, ו תה ירוק קפוא קוקטייל Moonshine (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר כבד קטן, להביא את המנטה, סוכר ומים כוס 1/2 לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים עד הסוכר מתמוסס. מגניב לטמפרטורת החדר.
מסננים את סירופ מנטה דרך מסננת רשת בסדר לתוך בלנדר. לחץ בחוזקה על עלי המנטה כדי לשחרר את כל הסירופ.
מוסיפים את הטקילה, מיץ לימון, מנגו וקרח. להתמזג עד מחית.
יוצקים לתוך כוסות צוננות.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.