קוקטייל שרימפס צרוב עם צ'יפוטלה טרופי-סלסה אבוקדו
אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קוקטייל שרימפס עם סלסה פירות טרופיים, מרק אבוקדו צונן עם שרימפס צ'יפוטלה צרוב, ו סלמון צרוב עם סלסה אבוקדו, שרימפס ומנגו.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים (באמצעות סוכר) בקערה בינונית; מערבבים 1/4 מלח כפית. כיסוי וצינה.
מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות שלמים.
שלב שרימפס, שרי, והבא 3 מרכיבים (דרך שום) בשקית ניילון zip-top גדולה; לאטום ולנער למעייל שרימפס. להשרות במקרר 30 דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הסר שרימפס מהתיק; להשליך מרינדה.
מוסיפים שרימפס למחבת; מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד שרימפס נעשים. כפית 1/3 כוס סלסה לתוך כל אחד 6 כוסות מרטיני; מקום 5 שרימפס על שפת כל כוס.
מקשטים כל כוס עם טריז סיד,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.