המתכון הצמחוני קורמן מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 406 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך רוטב עגבניות, שמנת כבדה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קורמה צמחונית, ירקות korma, איך לעשות ירקות korma, ו paneer korma, איך לעשות mughlai shahi paneer korma.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Hofer Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.