קורנביף וכרוב קלים
בשר בקר וכרוב קל עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 646 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. תמורת 3.13 דולר למנה , מתכון זה מכסה 41% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. זהו מתכון יקר למדי לחובבי אוכל אירופאי. הוא יהיה להיט באירוע יום פטריק הקדוש שלכם. 423 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם פלפל טחון, שום, חומץ תפוחים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח כ -8 שעות ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 97% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , קורנביף וכרוב , וקורנביף וכרוב ברוטב חרדל אירי .
הוראות
מניחים בצל, תפוחי אדמה וגזר בסיר בישול איטי של 5 ליטר.
ערבבו מים, שום, עלי דפנה, סוכר, חומץ ותכולת שקית התבלינים בקערה קטנה; שפכו על הירקות. הניחו מעל את חזה הברווז והכרוב.
כסו ובשלו על אש נמוכה עד שהבשר והירקות רכים, 8 עד 9 שעות.
הסר את עלי הדפנה לפני ההגשה.