קורנביף מזוגג
קורנביף מזוגג עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה משמש 7. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 268 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שימורי משמש, סוכר חום, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס קילו סוכר חום עם זיגוג חום-חמאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 88%. נסו קורנביף מזוגג, קורנביף מזוגג, ו קורנביף מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מצפים מחבת גדולה בתרסיס בישול שאינו מקל.
מניחים קורנביף בצלחת ומוסיפים מים. מכסים בחוזקה עם רדיד אלומיניום ואופים במשך 2 שעות; נוזל ניקוז.
בקערה קטנה משלבים שימורי משמש, סוכר חום ורוטב סויה.
מורחים את תערובת המשמש באופן שווה על הקורנביף.
אופים ללא כיסוי בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) 25 עד 30 דקות נוספות, או עד שהבשר רך; צולה מדי פעם עם טפטופי מחבת.
פורסים קורנביף על פני תבואה ומגישים.