המתכון של שוקולד קורנפון עם רוטב שוקולד מקסיקני חם יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעה ו-10 דקות. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה אחת מכילה 1120 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-76 גרם שומן. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תמצית וניל, אבקת אפייה, סוכר וסוכר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקו חם מתובל מקסיקני עם גלידה מאובקת באבקת צ'ילי, שוקולד תפוז בומבה אלסקה עם רוטב שוקולד חם, ופירות שוקולד ושקדים עם רוטב שוקו חריף.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מחמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' ומרפדים את התחתית בדיסק של נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השוקולד בסיר כפול על מים רותחים ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מסירים מהאש ומצננים מעט.
4
טורפים יחד את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת הצ'ילי, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הביצים והחמאה ולאחר מכן מערבבים פנימה את השוקולד המומס. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך 18 עד 20 דקות. מצננים בתבנית על רשת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
לאחר שהלחם מתקרר, שוברים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומורחים בתחתית תבנית אפייה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מקציפים יחד את הסוכר והחלמונים בקערה גדולה עד להבהרת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
טורפים פנימה את השוקולד המומס, החלב, השמנת ותמצית הווניל עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
בעזרת מסננת דקה, מסננים את הרפרפת על נתחי הלחם. לוחצים על נתחי הלחם כך שיהיו ספוגים בתערובת הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מניחים את התבנית בתבנית צלייה וממלאים את תבנית הצלייה עד מחציתה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
10
אופים במשך 40 דקות או עד שהקרם מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים ומצננים על רשת 30 דקות לפני ההגשה. מומלץ להגיש חם. זורקים לקערות ומטפטפים את רוטב השוקולד המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מביאים שמנת כבדה ומקלות קינמון לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מסירים מהאש ומניחים לתלול 15 דקות.
14
מסירים את מקלות הקינמון, מוסיפים את השוקולד והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מערבבים פנימה את השקדים ומעבירים לקנקן קטן. לשמור על חם.;
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות את Juve & Camps Reserva de la Familia ל-40 שנה Cuvee Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.