קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קורנפון שוקולד עם רוטב שוקולד מקסיקני חם

קורנפון שוקולד עם רוטב שוקולד מקסיקני חם
המתכון של שוקולד קורנפון עם רוטב שוקולד מקסיקני חם יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כשעה ו-10 דקות. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה אחת מכילה 1120 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-76 גרם שומן. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תמצית וניל, אבקת אפייה, סוכר וסוכר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שוקו חם מתובל מקסיקני עם גלידה מאובקת באבקת צ'ילי, שוקולד תפוז בומבה אלסקה עם רוטב שוקולד חם, ופירות שוקולד ושקדים עם רוטב שוקו חריף.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מחמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' ומרפדים את התחתית בדיסק של נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את השוקולד בסיר כפול על מים רותחים ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
מסירים מהאש ומצננים מעט.
4
טורפים יחד את הקמח, קמח התירס, הסוכר, אבקת הצ'ילי, אבקת האפייה והמלח בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הביצים והחמאה ולאחר מכן מערבבים פנימה את השוקולד המומס. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ואופים במשך 18 עד 20 דקות. מצננים בתבנית על רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לאחר שהלחם מתקרר, שוברים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומורחים בתחתית תבנית אפייה של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מקציפים יחד את הסוכר והחלמונים בקערה גדולה עד להבהרת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
טורפים פנימה את השוקולד המומס, החלב, השמנת ותמצית הווניל עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
בעזרת מסננת דקה, מסננים את הרפרפת על נתחי הלחם. לוחצים על נתחי הלחם כך שיהיו ספוגים בתערובת הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מניחים את התבנית בתבנית צלייה וממלאים את תבנית הצלייה עד מחציתה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
אופים במשך 40 דקות או עד שהקרם מתייצב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מוציאים ומצננים על רשת 30 דקות לפני ההגשה. מומלץ להגיש חם. זורקים לקערות ומטפטפים את רוטב השוקולד המקסיקני החם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מביאים שמנת כבדה ומקלות קינמון לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מסירים מהאש ומניחים לתלול 15 דקות.
14
מסירים את מקלות הקינמון, מוסיפים את השוקולד והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מערבבים פנימה את השקדים ומעבירים לקנקן קטן. לשמור על חם.;
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץ גסשוקולד מריר, קצוץ גס1201 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2מקלות קינמוןמקלות קינמון6largesחלמוניםחלמונים2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות63חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשקדים קלויים טחוניםשקדים קלויים טחונים2381 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3571 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצי שוקולד, קצוץ גסחצי שוקולד, קצוץ גס113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house80חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח תירס לבןקמח תירס לבן4881 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. אתה יכול לנסות את Juve & Camps Reserva de la Familia ל-40 שנה Cuvee Cava. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.