קותלי חזיר מקורנים מטוגנים
בייקון מקומח מטוגן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, חצי שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. מתכונים דומים: עוף מטוגן כפרי, סטייקים מטוגנים כפריים, ו טונה מטוגנת כפרית.
הוראות
חותכים את רצועות הבייקון לשניים, ומניחים לתוך צלחת רדודה עם חצי וחצי, חוצה את הבייקון בדפוס כוכב. משרים את הבייקון מינימום של 30 דקות, אבל לא יותר מ 2 שעות. צעד זה מסייע להפחית את מסתלסל של בייקון במהלך הטיגון, מרכך אותו, ומוסיף טעם נפלא.
מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל, וסוכר בצלחת רדודה אחרת עד מעורבב; להפריש. כאשר הבייקון סיים להשרות, להסיר אותו מן חצי חצי, ולנער את עודף. לחץ על כל חתיכה לתוך תערובת הקמח כדי מעיל, ולאחר מכן להפריש. אם תרצה, אתה יכול למקם גיליון של נייר שעווה בין השורות של בייקון פעם הצלחת הוא מגולגל. עם זאת, הקמח עושה עבודה טובה של שמירה על בייקון מדבק זה לזה.
מחממים את שמן הירקות במחבת עמוקה מעל חום בינוני-נמוך. מטגנים את הבייקון בקבוצות עד משחימים ומבושלים לרמה הרצויה של פריכות, 2 עד 3 דקות.