עוף יווני מהאי
עוף יווני אייל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לך לחנות ותביא ענפי אורגנו, שמן זית, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוף יווני מהאי, פיצה יוונית האי, ו אמרלד האי דיפ.
הוראות
. לסחוט חצי לימון 1, ומיץ מילואים. פרוס דק אחר לימון חצי לרוחב, ורבע כל פרוסה.
מערבבים פרוסות לימון לרבעים, עגבניות, והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית; מוסיפים 2 כפיות שמן זית, וזורקים לשלב.
מפזרים את שני הצדדים של העוף באופן שווה עם תיבול יווני.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה אטום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הוסף מיץ לימון שמור למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת עגבניות למחבת, ערבוב בעדינות.
מניחים עוף על גבי תערובת עגבניות, ומניחים מחבת בתנור.
אופים ב 400 במשך 20 עד 22 דקות או עד העוף נעשה.
מקשטים עם ענפי אורגנו, אם תרצה.