קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

קיופינו: קומקום דגים משובח

קיופינו: קומקום דגים משובח
קיופינו: קומקום דגים משובח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1273 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו ציר עוף, שום, בקלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: קיופינו: קומקום דגים משובח, תבשיל דגים של צ'יופינו, ו זופה די פסה, צ'יפינו או תבשיל דגים.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית משלבים שמן, פלפל כתוש, אנשובי, שום ומפרץ.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
תנו לאנשובי להמיס לשמן. האנשובי משמש כמלח טבעי, פתיתי הפלפל יזרמו את השמן ויספקו חום.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
קוצצים סלרי ובצל ליד הכיריים ומוסיפים לסיר תוך כדי עבודה.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
קולים ירקות מספר דקות כדי להתחיל להתרכך והוסיפו יין לסיר. הפחיתו את היין לדקה, ואז הוסיפו ציר עוף, עגבניות, טימין ופטרוזיליה. הביאו רוטב לבועה והפחיתו את האש לנמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מתבלים נתחי דגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים דגים ומבשלים 5 דקות, נותנים לסיר לנער מדי פעם. אל תערבב את המרק שלך בכף לאחר הוספת דגים או שתפרק אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים שרימפס, צדפות וצדפות ומכסים סיר. מבשלים 10 דקות, נותנים לסיר טלטול טוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר את המכסה וזורק את כל המולים שאינם נפתחים. בזהירות מצקת תבשיל לתוך קערות רדודות ולהעביר לחם ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אספסוף פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גרי
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.