קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קימצ'י-בייקון אורז מטוגן

קימצ'י-בייקון אורז מטוגן
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. אם יש לך אפונה, אורז, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו אורז מטוגן עם בייקון, בייקון וביצה אורז מטוגן, ו בייקון וביצה אורז מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר בייקון מ מחבת עם כף מחורץ, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
3
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
מוסיפים בצל לטפטופים שמורים; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
5
מערבבים באורז, אפונה וקימצ ' י; לבשל 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
אפונהאפונה
אורזאורז
6
מוסיפים בייקון ורוטב סויה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
בייקוןבייקון
7
תערובת אורז כפית לצד אחד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים ביצים לצד השני; מבשלים 1 דקות. עד סט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
משלבים ביצים עם שאר החומרים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.