קינואה Pilaf עם ארטישוק, כרישה אפונה הצמד סוכר
קינואה פילאף עם ארטישוקים, כרישה ואפונה הצמד סוכר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 359 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אפונה הצמד סוכר באלכסון, שמן זית כתית מעולה carapelli®, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו אפונה הצמד סוכר עם כרישה ו Pancetta, ריזוטו עם אפונה הצמד סוכר כרישה האביב, ו סלט קינואה עם אפונה הצמד סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק וקינואה; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי ומבשלים 7 דקות.
מערבבים אפונה הצמד סוכר; מכסים וממשיכים ומבשלים 6 עד 8 דקות או עד שרוב המרק נספג. מערבבים לבבות ארטישוק; חום דרך. למעלה עם צנוברים, גבינה ופלפל.