קינואה ופיסטוק סלט עם פסטו מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Quinoan וסלט פיסטוק עם פסטו מרוקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. לך לחנות ותביא פיסטוקים, פלפל חריף, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו המבורגרים טלה מתובלים מרוקאים עם צ'אטני משמש-פלפל + פיסטוק פטה פסטו, סלט עוף מרוקאי עם פיסטוק מצופה גבינת עיזים מטוגנת + שום נאן, ו סלט פיג וארוגולה w / פיסטוק פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפל אדום חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לקלף ולקצוץ.
מניחים קינואה, מרק, 1/2 כוס מים, ומיץ בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 12 דקות או עד שנוזל נספג.
מניחים כוסברה ו-7 המרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים פלפל, תערובת קינואה, תערובת כוסברה וזיתים בקערה גדולה.