קינואה פילאף יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 194 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם פלפל טחון, מים, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מרהיב. נסו קינואה פילאף, קינואה פילאף, ו קינואה פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים שמן לסיר בינוני, ומניחים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר; מבשלים ומערבבים במשך 10 דקות, או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
בצל
3
באמצעות מסננת, לשטוף קינואה מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
קינואה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
לנקז היטב. מערבבים לתוך הירקות; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
5
מוסיפים מים, עלה דפנה וקליפה לימון ומיץ; מביאים לרתיחה. כיסוי, ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
עלי דפנה
קינואה
מיץ
מים
6
להשליך עלה דפנה. מערבבים באפונה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.