קינואה פילאף עם פטריות
קינואה פילאף עם פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. אם יש לך שאלוט, קינואה, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. נסו קינואה פילאף עם פטריות קרים, סלטים רציניים: סלט פילאף קינואה חם עם פטריות שיטאקה, גזר ופקאנים, ו אורזו פילאף עם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול על חום בינוני ומערבלים שמן זית סביב החלק הפנימי של המחבת למעיל. מבשלים שאלוט בשמן החם עד שקוף, כ 3 דקות; מערבבים פטריות קרמיני, בישול ערבוב עד פטריות הם השחמה, 8 עד 10 דקות. מערבבים קינואה, טימין, עלה דפנה, מלח כשר, ופלפל שחור לתערובת פטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד קינואה נותן את ניחוח קלוי מעט, על 5 דקות.
יוצקים מלאי ירקות לתוך תערובת קינואה (המניה עשויה להתיז קצת); מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מלאה, להפחית את החום נמוך, ואת מחבת כיסוי; מבשלים עד הנוזל נספג, על 15 דקות.
הסר מהחום ואת פילאף קינואה fluff עם מזלג; מכסה פאן ולתת פילאף לעמוד 10 דקות יותר קיטור יבש.