קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח לחם תות קפוא

קינוח לחם תות קפוא
מתכון קפוא תות קינוח קינוח יכול להתבצע בערך 25 דקות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 9 . מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה עובד היטב כמו קינוח זול מאוד עבור יום האם. 1104 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם סוכר, מיץ לימון, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 30%. נסו יוגורט קפוא לחם תות, קינוח תות קפוא, ו קינוח תות-פיסטוק קפוא עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו קמח וסוכר חום; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן. לחץ לתוך 9 אינץ ' לא משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
2
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 14-16 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
3
מפוררים את תערובת הפקאן האפויה; מניחים בצד 1/2 כוס לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
4
מפזרים את התערובת שנותרה ל -8 אינץ'. צלחת מרובעת.
5
בקערה גדולה מקציפים את התותים, הסוכר ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים באופן שווה לתוך צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
7
מפזרים תערובת פקאן שמורה. מכסים ומקפיאים למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות לחם קצר. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "