קינוח ליים מוקצף של אמא
ניתן להכין את המתכון לקינוח ליים מוקצף של אמא בתוך כ-4 שעות ו-10 דקות . מנה אחת מכילה 373 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו חלב אידוי, תערובת ליים ג'ל-או®, פרוסות וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פיצה קינוח פאי דלעת פקאן עם קצפת מייפל , טארט שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת וקצפת דלעת .
הוראות
בקערה בינונית, טורפים יחד את הג'לטין והמים הרותחים עד להמסה. מקררים עד להסמכה של חלבוני ביצה, כשעה.
כשהג'לטין סמיך, מקציפים את החלב המאוד בקערה צוננת עם מקציפים צוננים עד שהוא סמיך מספיק ליצירת פסגות כמו קצפת. מקפלים את החלב המוקצף לתוך הג'לטין. שוטפים תבנית של 8 כוסות וממלאים בתערובת הג'לטין. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה, או לפחות עד להתייצבות, כ-4 שעות.
פותחים את הג'לטין על כלי הגשה ומפזרים פירורי עוגיות.
מכניסים את שאר הפירורים לקערה ומעבירים סביב השולחן בזמן ההגשה.