תבשיל חזיר מתובל עם חומוס ונקניקיות הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 378 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. 723 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם מים, קישורי נקניק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו נזיד בוטנים חריף עם אורז וחומוס, תבשיל חזיר עם חומוס ובטטות, ו Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף) (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום את חתיכות חזיר הכתף בשמן זית, מפזרים מלח:
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות כדי להבטיח כי אתה לא קהל המחבת, חום את חתיכות של כתף חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
אם יש צד שומני על נתח של חזיר, לשים את הצד הזה על המחבת כדי לעזור לעבד את השומן.
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אחוזת אבירי עמק רודני סטרונג קברנה סוביניון עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.