קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח פאי תפוחים

קינוח פאי תפוחים
צריך קינוח צמחוני לקטו אובו? קינוח פאי תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו אגוזי מלך, אגוז מוסקט טחון, מים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינוח פאי תפוחים, עוגת תפוחים עוגת קינוח, ו פיצה קינוח פאי תפוחים.

הוראות

1
בקערה קטנה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה תפוח ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
אגוזי מלךאגוזי מלך
מוסקטמוסקט
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מעבירים ל-7 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
4
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
5
בסיר קטן שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח. מערבבים בהדרגה מים עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
7
מגישים חם עם קינוח.

יין מומלץ: פרוסקו., Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג

פאי תפוחים בתפריט? נסה להתאים עם פרוסקו, מוסקטו ד ' אסטי וריזלינג קציר מאוחר. ליינות הקינוח הללו יש את הכמות הנכונה של מתיקות וטעמים קלים ופירותיים שלא יכריעו את פאי התפוחים. הווילה סנדי פרוסקו סופריורה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
וילה סנדי פרוסקו סופריור
וילה סנדי פרוסקו סופריור
ניחוחות תפוח זהב, פירות אבן ודבש וטעמים מאוזנים על ידי חומציות תוססת וגימור מעורר תיאבון.תערובת: 85% גלרה, 15% שרדונה