קינוח פיסטוק חג לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 308 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתאים ל-15 ומחירו 68 סנט למנה מנות. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם תערובת ביסקוויטים/אפייה, שמנת כבדה, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 14% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון חטיפי פיסטוק חמוציות-כתום לחגים , קינוח קרם פיסטוק וקינוח פודינג פיסטוק .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את תערובת הביסקוויטים, אגוזי מלך וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פלוס 1 כף סוכר קונדיטורים, מחולקת
1 כוס שמנת כבדה להקצפה, מוקצפת, מחולקת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
לחץ לתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת ו-1 כוס סוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת תפוחה. מקפלים פנימה מחצית מהקצפת; להתפזר על הקרום. מערבבים את יתרת הסוכר של הקונדיטורים לתוך הקצפת שנותרה; מקררים עד ההגשה.
ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "